27 Απρ 2007

Ρε θα τρελαθούμε εντελώς...




Ναζιστικά σύμβολα στα γραφεία της Ομόνοιας Λ.22 - 04 - 2007 22:58 Επίθεση δέχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (21/4) τα γραφεία του σωματείου της Ομόνοιας Λευκωσίας, όπου άγνωστοι έγραψαν στους τοίχους ναζιστικά σύμβολα και άλλα συνθήματα εναντίον της ομάδας.
Το Δ.Σ. της Ομόνοιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Οι γνωστοί νυχτοβάτες τα κατάλοιπα του φασισμού και ναζισμού έδρασαν και πάλι. Καλλυμένοι από το σκοτάδι το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή 21 με 22 Απριλίου, θλιβερή επέτειο του χουντικού Πραξικοπήματος στην Ελλάδα που έφερε τόσα δεινά στην Κύπρο, επέδρασαν στα γραφεία της Ομόνοιας και με μαύρη μπογιά (διάλεξαν το χρώμα το οποίο αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό τους κόσμο) έγραψαν συνθήματα στην πρόσοψη του γραφείου του σωματείου μας τα πιο κάτω συνθήματα: «ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ» και δίπλα την Σβάστικα, ενώ στην πινακίδα με το έμβλημα του σωματείου μας, έγραψαν… ΑΠΟΕΛ».
Μέλη του ΔΣ της Ομόνοιας έκαναν καταγγελία στην αστυνομία της Κύπρου.




Ναζιστές στην Τζίμπρον; ρε θα τρελαθούμε εντελώς; στο πρώην προτεκτοράτο της Αγγλίας; χααχαχ τι άλλο θα ακούσω... είναι σαν να είσαι καραφλός και να περηφανεύεσαι για τις πουτσότριχές σου χαχχαχα